مدل اکاس وگریس از جامعیت کافی برخوردار بوده و به عنوان مدل مفهومی تحقیق حاضر مورد استفاده قرار گرفت.اجزای اصلی مدل مذکور برای نام های تجاری خدماتی برگرفته از ادبیات رفتار مصرف کننده، نام تجاری و خدمات است.

 

دانلود مقاله و پایان نامه

 

 

 

 

 

 

 

ارتباطات نام تجاری   شکل۲-۶٫مدل اکاس وگریس

 

 

ارتباطات کنترل شده

 

 

تبلیغات

 

پیشبردفروش

 

ارتباطات کنترل نشده

 

تبلیغات چهره به چهره

 

روابط عمومی

شواهدنام تجاری

 

 

قصد مجدد خرید

 

 

نام تجاری

 

 

قیمت

 

محیط 

 

خدمت اصلی

 

خدمت کارکنان

 

احساسات

 

برداشت شخصی

 

 

 

 

 

 

 

رضایت

 

 

نگرش به نام تجاری

 

 

 

 

 

 

(اکاس وگریس،۲۰۰۵)

 

۲-۴-۵٫مدل ارزش کالا ازدید مشتری

 

این مدل از کلر(۲۰۰۴) ارائه شده است.در این مدل وضعیت مشتری از دلشاد، عادی وناراضی بر اساس ارزش کالا به سمت رضایت مشتری مشخص شده است. ارزش از دید سهام دار که اقتصاددانان و کارشناسان مالی طرف دار آن هستند، ارزش از دید مشتری که بازاریابان به آن می پردازند و ارزش از دید ذی نفعان سازمان.مفهوم ارزش از دید سهام دار در متون مالی و حسابداری تحت عنوان افزایش قدرت و تأثیر بازارهای مالی مطرح شده است. راهکار ارزش از دید سهام دار در انتخاب استراتژی شرکت و استراتژی تجاری بر مبنای این عقیده است که استراتژی هایی که خالق برترین ارزش از دید سهام داران شرکت باشند بیشترین مزیت رقابتی پایدار را برای آن سازمان رقم خواهند زد. اما در تجزیه و تحلیل نهایی، افزایش ارزش از دیدگاه سهام دار از روابط سودمند با مشتری حاصل می شود و نه مبادله سهام. منافع و عواید حاصل از رابطه با مشتری حتی پس از پایان دوره زمانی ارتباط با او بر عملکرد مالی سازمان تأثیر قابل ملاحظه ای می گذارد که خواه ناخواه بر ارزش سهام سازمان می افزاید (گرونوس،۲۰۰۰).
طرفداران ارزش از دید ذی نفعان، سازمان ها را مسئول خلق ارزش برای همه ذی نفعان آن شامل پرسنل سازمان، مشتریان سازمان و جامعه دانسته و مشارکت در تعیین جهت یابی های آتی سازمانی که در آن منافعی دارند را حق مسلم آنان می دانند. در تحقیقات انجام شده در زمینه خلق ارزش برای ذی نفعان رابطه مستقیم و قوی بین سودآوری و رشد سازمان، وفاداری مشتری، رضایت مندی مشتری، ارزش کالاها و خدمات ارائه شده به مشتری، کیفیت و بهره وری خدمات و نیز قابلیت ها، توانمندی ها، رضایتمندی و وفاداری پرسنل سازمان وجود دارد(خلیف،۶۵۴:۲۰۰۴).

 

 

شکل۲-۷٫مولفه های تعیین کننده ارزش کالا

 

 

 

(خلیف،۲۰۰۴)

 

۲-۴-۶٫مدل قصد خرید مشتری

 

شس(Sheth) و همکارانش در سال ۱۹۹۱ تئوری ارزش مصرف را مطرح ساخته و ارزش مشتری را به سه بعد کلیدی تقسیم کردند که عبارتند از:
– رضایت برمبنای هدف

 

-رضایت برمبنای پیامد

 

-رضایت برمبنای ویژگی

 

شکل۲-۸٫ارزش مشتری

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...