پایان نامه بررسی تاثیر روشهای فرآوری و فروش بر ریسک فروش محصول پسته در شهرستان رفسنجان |
5-1 – مقدمه
83
5-2 – بحث و نتیجه گیری
84
5-3- پیشنهادات
86
5-4 پیشنهادت به محققین آتی
87
5-5 محدودیت ها تحقیق
87
5-5 – خلاصه فصل 5
88
منابع ومآخذ :
89
پیوست ها
94
فهرست نگاره ها
نگاره شماره2-1: نمودار مراحل عملیاتی فرآوری پسته تر در ایران
14
نگاره شماره2-2: نمودار مراحل فرآوری پسته خشک در ایران
20
نگاره شماره2-3 : نمودار مراحل پوک گیری به روش آبی وخشک
21
نگاره شماره2-4 نمودار مسیرهای بازار رسانی پسته کرمان
28
نگاره شماره 1-3- نمودار مدل مفهومی تحقیق
54
نگاره شماره 4-1: جدول توزیع فراوانی وضعیت سن پاسخگویان
59
نگاره شماره 4-2: نمودار توزیع درصدی وضعیت سن پاسخگویان
60
نگاره شماره 4-3: جدول توزیع فراوانی وضعیت میزان تحصیلات پاسخگویان
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1399-06-06] [ 09:24:00 ب.ظ ]
|