۴۸/۱۲۹۳۹/۹۵۹۰/۱۲۳۳۲/۱۲۱۲۵/۱۲۹۳۲/۶۱۷/۰نگرش به کاربرد۵۶/۱۲۵۰۵/۱۳۲۸۰/۱۵۸۰۷/۸۹۰۵/۱۱۳۲۱/۵۲۶/۰تمایل به کاربرد۵۰/۱۲۵۸۱/۱۲۹۹۰/۱۷۸۴۳/۹۹۷۰/۹۶۳۲/۶۱۷/۰رفتار به کاربرد۳۲/۱۳۰۵۸/۱۲۲۱۰/۱۲۴۸۹/۶۹۵۰/۹۸۷۷/۱۰*۰۲/۰

*معنیداری در سطح ۰۵/۰ درصد
۴-۳-۴ آزمونهای همبستگی
در این قسمت به بررسی و آزمون فرضیات همبستگی پژوهش پرداخته شد و فرضیه های همبستگی تحقیق مورد بررسی و آزمون قرار گرفتند. در این بخش همبستگی هر یک از متغیرهای مستقل با متغیرهای سودمندی، سهولت، نگرش، تمایل و رفتار استفاده از نهادههای زیستی مورد آزمون قرار گرفت که نتایج در ادامه آمده است.
۱-۴-۳-۴ بررسی همبستگی ابعاد مؤثر بر پذیرش نهادههای زیستی با متغیرهای فردی
در این قسمت رابطه همبستگی بین ویژگیهای فردی( سن، تحصیلات، بعد خانوار) گندمکاران با ابعاد مؤثر بر پذیرش نهادههای زیستی آورده شده است.
نتایج ضریب همبستگی در جدول شماره ۲۷-۴ نشان میدهد که بین سن، سطح تحصیلات و بعد خانوار با دیدگاه پاسخگویان در خصوص سودمندی نهادههای زیستی همبستگی معنیداری پیدا نشد.
نتایج ضریب همبستگی در جدول شماره ۲۷-۴ نشان میدهد که بین سن، سطح تحصیلات و بعد خانوار با دیدگاه پاسخگویان در خصوص سهولت استفاده از نهادههای زیستی همبستگی معنیداری پیدا نشد.
نتایج ضریب همبستگی در جدول شماره ۲۷-۴ نشان میدهد که بین بعد خانوار با نگرش پاسخگویان در خصوص استفاده از نهادههای زیستی همبستگی معنیداری پیدا نشد. این نتایج تا حدودی با یافته های شاهپسند و همکاران (۱۳۸۹)، ساداتی و همکاران (۲۰۱۰)، زو و همکاران (۲۰۱۰) مغایرت دارد.
همچنین نتایج جدول نشان میدهد که بین سن پاسخگویان با نگرش آنها نسبت به استفاده از نهادههای زیستی همبستگی منفی و معنیداری در سطح ۰۵/۰ درصد وجود دارد و گندمکارانی که جوان میباشند نگرش بهتری نسبت به استفاده از نهادههای زیستی دارند. بین سطح تحصیلات با نگرش پاسخگویان نسبت به استفاده از نهادههای زیستی همبستگی مثبت و معنیداری در سطح ۰۱/۰ درصد وجود دارد و هر چه سطح تحصیلات گندمکاران بالا باشد نگرش بهتری نسبت به استفاده از نهادههای زیستی دارند. این نتایج تا حدودی با یافته های کرکه آبادی (۱۳۸۴)، عمانی و چیذری (۱۳۸۵)، سلیمانی(۱۳۸۷)، شاهپسند و همکاران (۱۳۸۹)، ساداتی و همکاران (۲۰۱۰)، حیدری ساربان (۱۳۹۱)، ویلر (۲۰۰۵)، زو و همکاران (۲۰۱۰)، آسیس و اسماعیل (۲۰۱۱) مطابقت دارد.
نتایج ضریب همبستگی در جدول شماره ۲۷-۴ نشان میدهد که بین بعد خانوار با تمایل پاسخگویان در خصوص استفاده از نهادههای زیستی همبستگی معنیداری پیدا نشد.
همچنین نتایج جدول نشان میدهد که بین سن پاسخگویان با تمایل آنها نسبت به استفاده از نهادههای زیستی همبستگی منفی و معنیداری در سطح ۰۵/۰ درصد وجود دارد و گندمکاران که جوان میباشند تمایل بیشتری جهت استفاده از نهادههای زیستی دارند. بین سطح تحصیلات با تمایل پاسخگویان نسبت به استفاده از نهادههای زیستی همبستگی مثبت و معنیداری در سطح ۰۱/۰ درصد وجود دارد و هر چه سطح تحصیلات گندمکاران بالا باشد تمایل بیشتری نسبت به استفاده از نهادههای زیستی دارند. این نتایج تا حدودی با یافته های کرکه آبادی (۱۳۸۴)، افروز و عبدالله زاده ( ۲۰۱۱)، پورقاسم و علی بیگی (۱۳۹۲)، ویلر ( ۲۰۰۸)، هایرمات (۲۰۱۱ ) مطابقت دارد.
نتایج ضریب همبستگی در جدول شماره ۲۷-۴ نشان میدهد که بین بعد خانوار با رفتار پاسخگویان در خصوص استفاده از نهادههای زیستی همبستگی معنیداری پیدا نشد. این نتایج تا حدودی با یافته های وطنخواه(۱۳۹۲) مغایرت دارد.

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...